Frys och kylskåp för läkemedel

Frysar för läkemedel & vaccin

Att förvara mediciner och vacciner kan på vissa ställen ses som en obehaglig och enkel uppgift, men när man talar om prestanda – ett kylskåp är inte bara ett kylskåp. I en bransch där stora mängder dyra material förvaras är det en relevant fråga att ställa sig om ett kylskåp avsett för förvaring av livsmedel – lämpar sig för förvaring av medicin?

Med tillval som DIN 58345-kompatibilitetssats, ett brett utbud av beslag som ABS- och aluminiumlådor och prestanda som följer läkemedelstillverkares lagringsspecifikationer, gör följande BioLine-serier idealiska för medicin- och vaccinförvaring.

Bioultra

BioUltra är vårt skåp med ultralåg temperatur, designat för att möta exceptionella förväntningar på säker förvaring. Den har ett kraftfullt bottenmonterat kaskadkylsystem, vakuumisolerad panelteknik och ett säkert stängningssystem som består av flerskiktspackningar placerade i en labyrintram.

Kylskå labb Bioultra

BioMidi

Detta är vår mellanklassmodell, designad för att uppfylla krävande biolagringskrav. Kompressorn är monterad i basen av skåpet, och de invändiga sidorna är gjorda av aluminium eller rostfritt stål. Alla BioMidi-modeller har ett högspecifikt kontrollsystem.

Kylskåp & Frys till LAB Biomidi

BioCompact II

BioCompact ll-designen är ett skåp för allmänna ändamål som har ett system för forcerad luftdistribution. BioCompact ll-skåp har samma högspecifika styrsystem som BioMidi-modellen. BioCompact ll-skåp finns i storlekar från fullhöjd till modeller under disk.

Biocompact II kylskåp och Frys LABB

Bioplus

Detta är vår mest avancerade modell, speciellt designad för att uppfylla även de strängaste biolagringskraven. Kompressorn är monterad ovanpå skåpet, och inredningen är helt i rostfritt stål. BioPlus-skåp finns som fullhöjdsenheter med sex olika kapaciteter.

Bioplus