Frysar

Genom att köpa frys från oss på ICU Scandinavia får ni utan extra kostnad en extern temperatursensor installerad i er frys. I samband med att vi installerar frysen konfigurerar vi sensorn mot ert befintliga Boomerangsystem, även det utan extra kostnad.

ICU Scandinavia ansvarar för hela leveransen, frys, externa sensorer, installation och konfigurering, vilket förenklar hela er process, från order till installation och driftstart.

ICU Scandinavia samarbetar och säljer frys från företaget GRAM, vilka är kända för att ha robusta, tillförlitliga lösningar för frysförvaring. Frysar som skapar optimala förhållanden för att lagra dina känsliga varor i såväl normala frysförhållanden som i mycket låga temperaturer (lågtemperaturfrysar). Funktioner som automatisk snabb avfrostning och kondensvattenavdunstning tillsammans med möjlighet att välja en explosionssäker interiör är några av styrkorna hos frysar från GRAM, vilket också gör att frysar från GRAM är ett av dom bästa alternativen på marknaden.

Vi har en frys anpassat för dina behov, se nedan för olika miljöer eller regulatoriska krav där våra frysar finns tillgängliga för dig.

Snabba leveranser (från lager 2ggr/vecka), driftsäkra fryslösningar med en ekonomiskt smart och effektiv installation har gjort att många av våra kunder väljer ICU Scandinavia som leverantör av frysar från företaget GRAM.