Coolguard Guide

Vi har samlat all information som behövs för att veta mer om Coolguard,

Coolguard Temperarture Monitoring

Guider och broschyrer

Hanterar och dokumenterar ditt egenkontrollprogram och dina temperaturer.

Webbaserad egenkontroll​

Den här översiktliga broschyren ger dig en sammanfattning på Coolguard, ditt webbaserade verktyg som hanterar och dokumenterar ditt egenkontrollprogram och dina temperaturer.

Guiden till ökad kvalité inom storkök

Säkerhet och kvalitet är hörnstenarna i all verksamhet som hanterar livsmedel. Att servera fräsch mat med god kvalitet och fräscha ingredienser är något som alla som arbetar i köksmiljö brinner för. Å andra sidan kan bristande säkerhet och kvalitet få allvarliga konsekvenser. Värsta scenariot är om en kund/gäst blir sjuk av maten men även om folk inte blir sjuka står verksamhetens rykte på spel.

Hur ställer jag kraven?

COOLGUARD är ett webbaserat verktyg som hanterar och dokumenterar ditt egenkontrollprogram och dina temperaturer. Se en 5 min demo av verktyget och få en inblick i funktionerna.

Hur köper jag och rullar ut ett automatiserat digitalt egenkontrollsystem?

Detta dokument har vi skrivet för dig som är ansvarig för egenkontroll i större organisationer som t ex kommuner, landsting och restaurangkedjor. Att köpa ett automatiserat digitalt egenkontrollsystem är något som man inte gör varje dag. För att ge en bild av hur processen ser ut med köp och roll-out har vi gjort detta dokument. Vad bör man tänka på?

Coolguard Touch – en presentation

Att köpa ett digitalt egenkontrollsystem är något som man inte gör varje dag. För att ge en bild av processen ser ut med köp och roll-out har vi gjort detta dokument. Vad bör man tänka på?