Kyl & Frys med GMP krav

Frysar med GMP krav

GMP “Good Manufacturing Practice”
Gram BioLine erkänner de specialiserade och specifika behoven hos ett GMP-område, och med vår GMP-applikationsnamn arbetar vi för att hjälpa till att belysa vilka Gram BioLine kylar och frysar som är lämpliga för ett GMP-område. Eftersom Gram BioLine-skåpen i slutändan är en liten kugge i ett stort hjul bidrar de till att säkerställa lägsta möjliga risker vid läkemedelsproduktion som inte kan elimineras genom testning.

De olika Gram BioLine-modellerna nedan möjliggör en sänkning av riskerna för mänsklig konsumtion av GMP-kontrollerade ämnen, och ökar samtidigt produktens konsistens, med deras unika prestanda vad gäller temperaturstabilitet och temperaturlikformighet.

BioUltra

BioUltra är vårt skåp med ultralåg temperatur, designat för att möta exceptionella förväntningar på säker förvaring. Den har ett kraftfullt bottenmonterat kaskadkylsystem, vakuumisolerad panelteknik och ett säkert stängningssystem som består av flerskiktspackningar placerade i en labyrintram.

Kylskå labb Bioultra

BioMidi

Detta är vår mellanklassmodell, designad för att uppfylla krävande biolagringskrav. Kompressorn är monterad i basen av skåpet, och de invändiga sidorna är gjorda av aluminium eller rostfritt stål. Alla BioMidi-modeller har ett högspecifikt kontrollsystem.

Kylskåp & Frys till LAB Biomidi

BioPlus

Detta är vår mest avancerade modell, speciellt designad för att uppfylla även de strängaste biolagringskraven. Kompressorn är monterad ovanpå skåpet, och inredningen är helt i rostfritt stål. BioPlus-skåp finns som fullhöjdsenheter med sex olika kapaciteter.

Bioplus

BioCompact II

BioCompact ll-designen är ett skåp för allmänna ändamål som har ett system för forcerad luftdistribution. BioCompact ll-skåp har samma högspecifika styrsystem som BioMidi-modellen. BioCompact ll-skåp finns i storlekar från fullhöjd till modeller under disk.

Biocompact II kylskåp och Frys LABB