Frys och kylskåp för läkemedel

Kylskåp för läkemedel & vaccin

Att förvara mediciner och vacciner kan på vissa ställen ses som en obehaglig och enkel uppgift, men när man talar om prestanda – ett kylskåp är inte bara ett kylskåp. I en bransch där stora mängder dyra material förvaras är det en relevant fråga att ställa sig om ett kylskåp avsett för förvaring av livsmedel – lämpar sig för förvaring av medicin?

Med tillval som DIN 58345-kompatibilitetssats, ett brett utbud av beslag som ABS- och aluminiumlådor och prestanda som följer läkemedelstillverkares lagringsspecifikationer, gör följande BioLine-serier idealiska för medicin- och vaccinförvaring.

BioMidi

Detta är vår mellanklassmodell, designad för att uppfylla krävande biolagringskrav. Kompressorn är monterad i basen av skåpet, och de invändiga sidorna är gjorda av aluminium eller rostfritt stål. Alla BioMidi-modeller har ett högspecifikt kontrollsystem.

Kylskåp & Frys till LAB Biomidi

Bioplus

Detta är vår mest avancerade modell, speciellt designad för att uppfylla även de strängaste biolagringskraven. Kompressorn är monterad ovanpå skåpet, och inredningen är helt i rostfritt stål. BioPlus-skåp finns som fullhöjdsenheter med sex olika kapaciteter.

Bioplus

BioCompact II

BioCompact ll-designen är ett skåp för allmänna ändamål som har ett system för forcerad luftdistribution. BioCompact ll-skåp har samma högspecifika styrsystem som BioMidi-modellen. BioCompact ll-skåp finns i storlekar från fullhöjd till modeller under disk.

Biocompact II kylskåp och Frys LABB