Kyl & Frys med GMP krav

Kylskåp med GMP krav

GMP “Good Manufacturing Practice”

Gram BioLine erkänner de specialiserade och specifika behoven hos ett GMP-område, och med vår GMP-applikationsnamn arbetar vi för att hjälpa till att belysa vilka Gram BioLine kylar och frysar som är lämpliga för ett GMP-område. Eftersom Gram BioLine-skåpen i slutändan är en liten kugge i ett stort hjul bidrar de till att säkerställa lägsta möjliga risker vid läkemedelsproduktion som inte kan elimineras genom testning.

De olika Gram BioLine-modellerna nedan möjliggör en sänkning av riskerna för mänsklig konsumtion av GMP-kontrollerade ämnen, och ökar samtidigt produktens konsistens, med deras unika prestanda vad gäller temperaturstabilitet och temperaturlikformighet.

Exguard

ExGuard är designad för säker temperaturkontrollerad förvaring av föremål som potentiellt avger skadlig, illaluktande och/eller explosiv atmosfär. I kärnan är ExGuard tänkt att underlätta en säkrare arbetsmiljö för användarna.

 

ExGuard ökar arbetsmiljösäkerheten och möjliggör placering i arbetsmiljöer genom att låta ditt befintliga ventilationssystem extrahera den farliga atmosfären från skåpets insida innan du kan komma åt inredningen.

 

Kylskåp Laboratorium Exguard

BioMidi

Detta är vår mellanklassmodell, designad för att uppfylla krävande biolagringskrav. Kompressorn är monterad i basen av skåpet, och de invändiga sidorna är gjorda av aluminium eller rostfritt stål. Alla BioMidi-modeller har ett högspecifikt kontrollsystem.

Kylskåp & Frys till LAB Biomidi

Bioplus

Detta är vår mest avancerade modell, speciellt designad för att uppfylla även de strängaste biolagringskraven. Kompressorn är monterad ovanpå skåpet, och inredningen är helt i rostfritt stål. BioPlus-skåp finns som fullhöjdsenheter med sex olika kapaciteter.

Bioplus

BioCompact II

BioCompact ll-designen är ett skåp för allmänna ändamål som har ett system för forcerad luftdistribution. BioCompact ll-skåp har samma högspecifika styrsystem som BioMidi-modellen. BioCompact ll-skåp finns i storlekar från fullhöjd till modeller under disk.

Biocompact II kylskåp och Frys LABB