Kylskåp Frys Laboratorium

Kylskåp för Laboratoriemiljö

Med ”Lab” kan du hitta våra olika sortiment som överensstämmer med laboratoriespecifikationer som inte är GLP, och allmän förvaring för laboratoriebruk. Trots att GLP inte fullt ut överensstämmer med GLP är det fortfarande absolut nödvändigt i en laboratoriemiljö att säkerställa giltigheten genom att följa SOP:s och tillhandahålla en forskningsbas som kan överträffa de etablerade nivåerna av noggrannhet och precision för en given studie. Se nedan vilka intervall som kan användas för din applikation.

Exguard

ExGuard är designad för säker temperaturkontrollerad förvaring av föremål som potentiellt avger skadlig, illaluktande och/eller explosiv atmosfär. I kärnan är ExGuard tänkt att underlätta en säkrare arbetsmiljö för användarna.

ExGuard ökar arbetsmiljösäkerheten och möjliggör placering i arbetsmiljöer genom att låta ditt befintliga ventilationssystem extrahera den farliga atmosfären från skåpets insida innan du kan komma åt inredningen.

 

Kylskåp Laboratorium Exguard

BioPlus

Detta är vår mest avancerade modell, speciellt designad för att uppfylla även de strängaste biolagringskraven. Kompressorn är monterad ovanpå skåpet, och inredningen är helt i rostfritt stål. BioPlus-skåp finns som fullhöjdsenheter med sex olika kapaciteter.

Bioplus

BioMidi

Detta är vår mellanklassmodell, designad för att uppfylla krävande biolagringskrav. Kompressorn är monterad i basen av skåpet, och de invändiga sidorna är gjorda av aluminium eller rostfritt stål. Alla BioMidi-modeller har ett högspecifikt kontrollsystem.

Kylskåp & Frys till LAB Biomidi

BioCompact II

BioCompact ll-designen är ett skåp för allmänna ändamål som har ett system för forcerad luftdistribution. BioCompact ll-skåp har samma högspecifika styrsystem som BioMidi-modellen. BioCompact ll-skåp finns i storlekar från fullhöjd till modeller under disk.

Biocompact II kylskåp och Frys LABB