Frysar och kylskåp explosivt material

Kylskåp för explosivt material

Den gula ATEX applikationsetiketten på våra olika modellserier möjliggör placering i miljöer med potentiell explosiv risk och förvaring av föremål som kan orsaka potentiell explosiv risk.

BioLine-serien av biolagringsskåp ger dig full ATEX-överensstämmelse – både inuti och utanför kylskåpet – utan extra kostnad. Följande BioLine-serier nedan överensstämmer med EN/IEC 60079-15, som täcker elektriska apparater för användning i kategori 3, zon 2-platser där explosiva gasatmosfärer kan finnas.

Exguard

ExGuard är designad för säker temperaturkontrollerad förvaring av föremål som potentiellt avger skadlig, illaluktande och/eller explosiv atmosfär. I kärnan är ExGuard tänkt att underlätta en säkrare arbetsmiljö för användarna.

ExGuard ökar arbetsmiljösäkerheten och möjliggör placering i arbetsmiljöer genom att låta ditt befintliga ventilationssystem extrahera den farliga atmosfären från skåpets insida innan du kan komma åt inredningen.

 

Kylskåp Laboratorium Exguard

BioMidi

Detta är vår mellanklassmodell, designad för att uppfylla krävande biolagringskrav. Kompressorn är monterad i basen av skåpet, och de invändiga sidorna är gjorda av aluminium eller rostfritt stål. Alla BioMidi-modeller har ett högspecifikt kontrollsystem.

Kylskåp & Frys till LAB Biomidi

Bioplus

Detta är vår mest avancerade modell, speciellt designad för att uppfylla även de strängaste biolagringskraven. Kompressorn är monterad ovanpå skåpet, och inredningen är helt i rostfritt stål. BioPlus-skåp finns som fullhöjdsenheter med sex olika kapaciteter.

Bioplus

BioCompact II

BioCompact ll-designen är ett skåp för allmänna ändamål som har ett system för forcerad luftdistribution. BioCompact ll-skåp har samma högspecifika styrsystem som BioMidi-modellen. BioCompact ll-skåp finns i storlekar från fullhöjd till modeller under disk.

 
Biocompact II kylskåp och Frys LABB