Frysar Kylskåp med GLP

Frysar med GLP Krav

GLP “Good Laboratory Practice”

Med tillägget av GLP-applikationsbeteckningen strävar vi efter att klargöra vilka av våra produktserier som är lämpliga för lagring av GLP-relevanta studier, vilket säkerställer förmågan att replikera tester konsekvent, med det slutliga målet att säkerställa säkerhet för människor och miljö.

Vårt produktsortiment inom GLP-applikationssektionen uppnår detta genom att möjliggöra korrekt etikett, mer effektiva och effektiva SOP:er och i slutändan underlätta studiens giltighet genom att överträffa de förväntade och etablerade nivåerna av noggrannhet och precision för studien.

Bioultra

BioUltra är vårt skåp med ultralåg temperatur, designat för att möta exceptionella förväntningar på säker förvaring. Den har ett kraftfullt bottenmonterat kaskadkylsystem, vakuumisolerad panelteknik och ett säkert stängningssystem som består av flerskiktspackningar placerade i en labyrintram.

Kylskå labb Bioultra

Bioplus

Detta är vår mest avancerade modell, speciellt designad för att uppfylla även de strängaste biolagringskraven. Kompressorn är monterad ovanpå skåpet, och inredningen är helt i rostfritt stål. BioPlus-skåp finns som fullhöjdsenheter med sex olika kapaciteter.

Bioplus

BioMidi

Detta är vår mellanklassmodell, designad för att uppfylla krävande biolagringskrav. Kompressorn är monterad i basen av skåpet, och de invändiga sidorna är gjorda av aluminium eller rostfritt stål. Alla BioMidi-modeller har ett högspecifikt kontrollsystem.

Kylskåp & Frys till LAB Biomidi

BioCompact II

BioCompact ll-designen är ett skåp för allmänna ändamål som har ett system för forcerad luftdistribution. BioCompact ll-skåp har samma högspecifika styrsystem som BioMidi-modellen. BioCompact ll-skåp finns i storlekar från fullhöjd till modeller under disk.

Biocompact II kylskåp och Frys LABB