Frysar och kylskåp explosivt material

Frysar för explosivt material

Den gula ATEX applikationsetiketten på våra olika modellserier möjliggör placering i miljöer med potentiell explosiv atmosfär och förvaring av föremål som kan orsaka potentiell explosiv atmosfär.

BioLine-serien av biolagringsskåp ger dig full ATEX-överensstämmelse – både inuti och utanför förvaringskammaren – utan extra kostnad. Följande BioLine-serier nedan överensstämmer med EN/IEC 60079-15, som täcker elektriska apparater för användning i kategori 3, zon 2-platser där explosiva gasatmosfärer kan finnas.

Bioultra

BioUltra är vårt skåp med ultralåg temperatur, designat för att möta exceptionella förväntningar på säker förvaring. Den har ett kraftfullt bottenmonterat kaskadkylsystem, vakuumisolerad panelteknik och ett säkert stängningssystem som består av flerskiktspackningar placerade i en labyrintram.

Kylskå labb Bioultra

BioMidi

Detta är vår mellanklassmodell, designad för att uppfylla krävande biolagringskrav. Kompressorn är monterad i basen av skåpet, och de invändiga sidorna är gjorda av aluminium eller rostfritt stål. Alla BioMidi-modeller har ett högspecifikt kontrollsystem.

Kylskåp & Frys till LAB Biomidi

Bioplus

Detta är vår mest avancerade modell, speciellt designad för att uppfylla även de strängaste biolagringskraven. Kompressorn är monterad ovanpå skåpet, och inredningen är helt i rostfritt stål. BioPlus-skåp finns som fullhöjdsenheter med sex olika kapaciteter.

Bioplus

BioCompact II

BioCompact ll-designen är ett skåp för allmänna ändamål som har ett system för forcerad luftdistribution. BioCompact ll-skåp har samma högspecifika styrsystem som BioMidi-modellen. BioCompact ll-skåp finns i storlekar från fullhöjd till modeller under disk.

Biocompact II kylskåp och Frys LABB