Områden

Utmaningen för ett laboratorium ligger i att kontinuerligt och pålitligt kunna mäta samt dokumentera temperaturer och att kunna reagera i tid om något fel uppstår, utan att det är tidskrävande. Att förvara reagenser, vaccin, blodplasma, andra prover eller att odla bakterier och andra organismer kräver att man har kontroll över miljön i t.ex. kyl- och frysskåpet eller inkubatorn. En felaktig temperatur kan bli mycket kostsam och värdefulla prover kan gå förlorade. Läs mer om labbutmaningen här.

Säkerhet och kvalitet är hörnstenarna i all verksamhet som hanterar livsmedel.  Att servera bra mat med god kvalitet och fräscha ingredienser är något som alla som arbetar i köksmiljö brinner för. Å andra sidan kan bristande säkerhet och kvalitet få allvarliga konsekvenser. Läs mer om köksutmaningarna här.

ICU Scandinavia anpassar lösningar och utvecklar också lösningar på uppdrag. Vi arbetar tillsammans med partners som är ledande inom sina respektive områden. Med ett erbjudande baserat på våra tekniska plattformar och produkter samt vår långa erfarenhet av system för datainsamling och kvalitetssäkring så hittar vi våra partners inom M2M. Läs mer på Solutions-sidan.