Kvittera i CoolGuard touch

/, Tips & trix/Kvittera i CoolGuard touch

Kvittera i CoolGuard touch

I senaste versionen av CoolGuard touch har vi förenklat kvittensfunktionen på arbetsuppgifter och avvikelser. Naturligtvis kan man fortfarande kvittera på det gamla sättet om man föredrar det men vid kvittens av arbetsuppgifter/rutiner som man känner till eller vid många liknande avvikelser, kan man med fördel använda den nya funktionen.

För att använda den nya kvitteringsfunktionen på arbetsuppgifterna, klickar du på ett ansvarsområde.
1

Och därefter kryssar du checkboxen på respektive arbetsuppgifter
2

Nu ser vi tydligt att den översta arbetsuppgifter är kvitterad och den mittersta är under åtgärd. Detta tar i regel bara någon tiondels sekund. Och så här kan man kvittera av hela listan av arbetsuppgifter. Skulle man behöva läsa arbetsbeskrivning klickar man som vanligt på texten och då visas detalj vyn – med bl a arbetsbeskrivning.
3

För att använda snabbkvittens till avvikelser går man in under avvikelser
4

Och en liknande lista visar sig. Nu kan vi inte direkt kvittera av avvikelser då varje avvikelse behöver en signatur, datum och åtgärd. Försöker vi kvittera direkt visas följande skylt
5

Det vi måste göra innan vi kan kvittera från lista är alltså att ange signatur, datum samt åtgärd. Detta gör vi genom att gå in på detalj vyn – klicka som vanligt på texten för att komma till detalj vyn
6

I detalj vyn fyller du i datum, signatur och åtgärd precis som vanligt. För att kunna återanvända nyss i fyllda uppgifter igen – kryssar du checkboxen ”Återanvänd åtgärdstext”
7

Detta betyder att alla uppgifter sparas – under arbetspasset – när du klickar på kvittera avvikelse knappen. När du slussas tillbaka till listan är kvittens-från-listan funktionen aktiverad.

För att inaktivera eller byta åtgärdstext i kvittens-från-listan funktionen går du in i detalj vyn, fyller i nya uppgifter och kryssar ”Återanvänd åtgärdstext” för att använda den nya texten eller lämnar checkboxen tom för att avaktivera funktionen.

Ha ett trevligt kvitterings-arbete 🙂

Av | 2017-02-07T09:40:25+00:00 1, sep, 2016|2. Coolguard - Kök, Tips & trix|

Om författaren:

Carl Strömberg kommer från IT sidan och har lång erfarenhet av webbaserade tjänster. Han har arbetet med digital egenkontroll sen 2005 bl.a. som projektledare, produktägare och utvecklare.