Koll på kvaliteten i labbet ?

/, 3. Broschyrer/Koll på kvaliteten i labbet ?

Koll på kvaliteten i labbet ?

Du som är ansvarig för laboratoriet eller har ansvar för kvaliteten i laboratorier och för kyllagring har en tuff uppgift att hålla koll på att all utrustning fungerar som den skall. Det blir snabbt mycket extra manuellt arbete, som kanske känns svårt att prioritera när ordinarie arbetsuppgifter först kräver sin arbetsinsats.

Hur får jag kontroll på och känner trygghet för verksamheten så att jag vet att den fungerar i enlighet med de krav som ställs?

Genom åren har jag träffat många labbchefer och andra i detta ärende, vi har tagit fram ett white paper som  beskriver frågeställningen och beskriver vilka utmaningar du ställs inför samt vilka risker det innebär …men som också visar på de möjligheter modern teknik kan erbjuda för att göra livet enklare.

Gå gärna till vårt vårt white paper “Guiden till effektiv och säker labbmiljö”

Av | 2017-02-07T09:40:36+00:00 15, mar, 2015|1. Boomerang - Labb, 3. Broschyrer|

Om författaren:

Per Hammargren och är försäljnings & marknadschef på ICU Scandinavia. Han är en av grundarna av ICU Scandinavia och har en bakgrund inom IT.