/Köksutmaningen
Köksutmaningen 2017-02-07T10:16:42+00:00

Köksutmaningen

Säkerhet och kvalitet är hörnstenarna i all verksamhet som hanterar livsmedel.  Att servera bra mat med god kvalitet och fräscha ingredienser är något som alla som arbetar i köksmiljö brinner för. Å andra sidan kan bristande säkerhet och kvalitet få allvarliga konsekvenser. Det värsta scenariot är om en kund/gäst blir sjuk av maten men även om folk inte blir sjuka står verksamhetens rykte på spel.

I en större organisation med flera verksamheter som t ex Kommuner, Landsting, restaurang- & hotellkedjor kan det även uppstå utmaningar med att underhålla, uppdatera och distribuera egenkontrollen.

Med CoolGuard får du kontroll och översikt över temperaturer, egenkontroller och larm och kan på ett enkelt sätt hantera detta på alla dina verksamheter i linje med haccp.

Läs mer om köksutmaningen och hur Coolguard kan hjälpa dig.