Ledande på automatisk temperaturövervakning

 • Behovsanalys
  När du är intresserad av övervakning och loggning för ditt laboratorium, för att analysera era specifika behov vi ställer vanligtvis två grundläggande frågor. Utrustningslista; vilken typ av utrustning har du och vad vill du övervaka? Kylskåp, frysar, inkubatorer ... Temperaturer, luftfuktighet, CO2 osv. Planlösning; är din utrustning klustrad ihop eller är de utspridda i många olika rum, golv eller till och med byggnader. Detta påverkar valet av infrastruktur och om den ska vara trådlös eller trådbunden sensorer.
 • Lösningsförslag
  Efter analysen - vi kommer tillsammans med dig - Ta fram ett erbjudande. Vi föreslår den mest tillräckliga loggen utrustning, en kostnadsoptimerad implementering och den mest effektiva installationen. Detta kan variera från en fullservice installation av tekniker från oss eller från våra partners till din egen personalinstallation, ett förkonfigurerat system med teknisk support och hjälp från vår erfarna support tekniker.
 • Uppstart
  När vi väl har kommit överens om erbjudandet och ser till att alla förutsättningar är på plats - börjar vi planera de specifika datumen, från orderdatum till utrullning. Som förberedelse för installationen kommer du tillsammans med oss ​​att definiera ditt systems organisation, mätpunkter och larm, användare och larmkonfiguration. Som en valfri tjänst - vi eller våra säljpartner kan erbjuda kvalificering, IQ / OQ, för att verifiera att allt är inställt enligt dina behov och specifikationer.
 • Installation
  Den fysiska installationen, montering av sensorer inuti din utrustning, är vanligtvis smidig när alla förutsättningar och förberedelser har gjorts. Testning och verifiering av funktionalitet. När allt är på plats det är dags för din personal att få sin systemutbildning.
 • Uppföljning
  Du har investerat i ett automatiskt system för kontinuerlig loggning och kvalitetssäkring viktigt för oss att se till att ditt system alltid är tillgängligt, pålitligt och fullt fungerande. Det är därför vi bestämde oss för att inte bara sälja våra produkter utan också att engagera oss i långvariga licenser och supportavtal (LCSS) med alla våra kunder. LCSS är vårt partnerskap så länge du använder vårt Produkter.

Det blir allt viktigare att kvalitetssäkra verksamhetem på laboratoriet. Temperaturer ska mätas och mätdata ska vara spårbar enligt god laboratiroesed (GLP) och god tillverkningssed (GMP)

Hållbarhet
ICU är ett IT bolag med ca 20 medarbetare, i Sverige, Serbien, Polen och Indien. ICUs kunder befinner sig i ett 20 tal länder runt om kring i världen. ICU som ett relativt litet bolag har också ett relativt litet klimatavtryck, men tar aktiva val för tjänsteresor och främjar digitalt arbete på distans.

Om Oss

ICU Scandinavia AB är ett privatägt företag verksamma inom områden såsom loggning, övervakning och kvalitetssäkring. Vi säljer automatiska system för kvalitetssäkring i laboratorier, kyllagring och matsäkerhet som uppfyller regulatoriska krav på loggning och dokumentation.
0

Kunder

0

Antal användare

0

Antal mätpunkter

Besök oss

sv_SESwedish