Kvalitet och miljö.

Kvalitetsledningssystem ISO 9001. 

ICU Scandinavia AB 9001 Certifikat
Kvalitetssamordnare: Ulf Strandh
Kvalitetspolicy
Tel: 08-544 435 61
Mail: ulf.strandh(at)icuscandinavia.com

Miljöledningssystem ISO 14001. 

ICU Scandinavia AB 14001 Certifikat
Kvalitetssamordnare: Ulf Strandh
Miljöpolicy
Tel: 08-544 435 61
Mail: ulf.strandh(at)icuscandinavia.com

GDPR (Dataskyddsförordningen), Personuppgiftpolicy hos ICU Scandinavia AB (komprimerad, för fullständig version klicka här)

Din personliga integritet och vår hantering av dina personuppgifter är viktig för oss. Från och med den 25 maj 2018 gäller den nya dataskyddsförordningen General Data Protection Regulation – GDPR inom hela EU och det är viktigt för oss att du som besökare och kund känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.

Kontakt
Personuppgiftsansvarig: Per Hammargren  Tel: 070-572 37 80‬  Mail: per.hammargren(at)icuscandinavia.com

Kunder
Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna tillhandahålla och leverera de produkter och tjänster du köper av oss, samt för att ta fram och skicka relevant information till dig. Som kund hos oss behöver du inte göra något med anledning av detta, men läs gärna vidare om hur vi behandlar och skyddar dina personuppgifter, samt vilka rättigheter du har.

Tredje part
Vi kommer aldrig att sälja dina personuppgifter till tredje part. Däremot kan vi behöva dela din information med våra leverantörer för att vi ska kunna utföra det vi har avtalat om. Vi följer legala, tekniska och organisatoriska krav för att din information ska hanteras säkert.

Vilka rättigheter du har över dina data
Du har rätt att få ut vilken information vi har om dig, rätta eventuella fel samt be oss radera den om informationen inte längre är nödvändig för det syfte den blev insamlad för. Det kan dock finnas lagkrav som gör att vi inte kan radera dina uppgifter. Det kan till exempel styras av bokförings- och skattelagstiftning eller konsumenträttslagstiftning.